Suomen Lasermaalaus Oy

Suomen Lasermaalaus Oy on perustettu uuden innovatiivisen UV -maalausteknologian pohjalle. Taustalla on pitkällinen ohjelmisto-ja teknologiakehitys yhdessä laitetoimittajien kanssa. Toteutamme yrityksille ja kotitalouksille räätälöityjä mainos-sekä sisustusmaalauksia, joissa vain mielikuvitus on rajana.

Yritykset

Maalaamme logonne, mainoksenne tai valitsemanne kuvat niin sisälle kuin ulos. Siirrämme kuvat valokuvan tarkkoina haluamallenne pinnalle kestävää uutta UV -teknologiaa käyttäen. Uusi ilme auloihin, ei enää pölyä kerääviä tauluja tai ripustusreikiä seinälle. Opasteita tai maisemakuvia käytäville, opetuskuvia seinille. Vain mielikuvitus on rajana.

Yksityishenkilöt

Maalaamme mm. seinille, laatoitukselle, sälekaihtimiin, oviin, ikkunoihin jne. Valitse joku itse ottamasi kuva tai joku muu grafiikka ja siirrämme kuvan haluamallesi pinnalle. Uutta ilmettä lastenhuoneeseen, makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen tai vaikka ulos. Ympäristöystävällisen UV-teknologian ansiosta kuva on heti valmistuttuaan kuiva ja pääset nauttimaan siitä ilman kuivumisaikoja tai maalaussotkua.